KONYA / AKŞEHİR - Şehit Ümmet Ufacık Mesleki Eğitim Merkezi

Şehit Ümmet Ufacık Mesleki Eğitim Merkezi

Akşehir Mesleki Eğitim Merkezi Seyran Mah. 2.Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri
Vizyon
Çıraklarımıza ve ustalarımıza, bilimsel ve demokratik, ileriye dönük, işe yarar bir eğitim vermek, Merkezin fiziki ve teknolojik imkanlarını geliştirmek, Eğitim ve Öğretimi öğrenci merkezli, öğretmen rehberli olarak sürdürmek, iş hayatına meslek ahlakı alarak yetişmiş ve yeterli mesleki bilgiyle donanmış elemanlar kazandırmaktır
Misyon
Yetenekli, katılımcı, yeniliklere ve gelişmeye açık, topluma, Milli ve Manevi değerlerine duyarlı, Ahilik Kültürünü özümseyen insan kaynaklarımızla, Çırak, Kalfa ve Ustalarımıza, yarının ve Ülkemizin geleceği olan gençlerimize mümkün olan en iyi eğitim ve öğretimi vermek için çalışan, kaliteyi sistemimizin her aşamasında ve her biriminde sürekli biçimde uygulamaya ve geliştirmeye çaba gösteren, Merkezimizi bitiren mezunlarımızı bekleyen is hayatına, beklentilerinin de üzerinde elemanlar yetiştirmeyi hedefleyen bir kurumuz.
Başarılar
Kurumumuz İlçemiz ve Çevre İlçelerden aldığı kayıt ve verilen eğitim sonrası 12500 meslek elamanı yetiştirerek çevremizi yetişmiş işgücü ve istihdamına en büyük katkıyı sunmuştur.
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
DERS BAŞLAMA SAATİ :08:30 DERS BİTİŞ SAATİ :16:40
Doğalgazlı Kalorifer
Belediye Otobüsü ve Minübüslerle.
Taşıma ve özel servis
Akşehir Mesleki Eğitim Merkezi Seyran Mah. Ek Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri
Kontenjan Bilgileri
KONTENJAN DURUMU ALANA/DALA AİT İŞYERİ BULUNMAK ŞARTI İLE 181 MESLEK DALINDA 2000 E KADAR KAYIT ALINABİLİR.
KAYIT İÇİN PUAN ŞARTI YOKTUR.